Sinds 2001 is CREAS Bedrijfsvastgoed actief als bemiddelaar in bedrijfsmatig vastgoed waaronder magazijnen, fabrieken, kantoren, winkels en bedrijfsgronden alsook investeringsvastgoed.

Naast bemiddeling kan u ook beroep doen op onze diensten van consultant. Zo kunnen wij bij specifieke huisvestingsvraagstukken gericht de markt screenen en gericht op zoek gaan naar uw ideaal bedrijfspand.

Daarnaast biedt CREAS Bedrijfsvastgoed ook diensten aan van waardebepaling van bedrijfsvastgoed. Hebt u een schatting nodig van uw bedrijfspand voor de bank of een schatting voor uw boekhouding? Dan kan u bij ons terecht. U vult de gegevens in via het formulier op deze website en wij maken u een offerte over voor de waarbepaling ervan.

BEMIDDELING in bedrijfsvastgoed
BEMIDDELING in bedrijfsvastgoed

Als vaste waarde op de markt, heeft CREAS Bedrijfsvastgoed een ruim klantenbestand in bedrijfsmatig vastgoed en bemiddelt zij als makelaar voor het commercialiseren van fabriekspanden, ateliers, magazijnen, loodsen, industriegronden, kantoren, winkels ...

De omvang speelt hierbij geen rol.

Door het aanbod en de jarenlange ervaring duiden vele bedrijven ons telkens opnieuw als preferente vastgoedpartner. Maar ook nieuwe klanten vinden de weg naar onze gespecialiseerde diensten.

Wij zetten telkenmale het geboden vertrouwen met grote gedrevenheid om in functionele realisaties op maat van onze klanten.

WAARDEBEPALING van uw bedrijfsvastgoed
WAARDEBEPALING van uw bedrijfsvastgoed

CREAS Bedrijfsvastgoed staat ook in voor de schatting van uw bedrijfsvastgoed. Verschillende redenen kunnen aan de basis liggen van de nood aan een waardebepaling van uw bedrijfsmatig vastgoed. Wij leveren schattingsverslagen op,  dienstig voor boekhoudkundige doeleinden alsook voor bankfinancieringen.

Via het formulier kan u alle gegevens mbt uw bedrijfspand invullen en aan de hand daarvan bezorgen wij u een offerte voor de waardebepaling. Van zodra u de waardebepaling bij ons bestelt, gaan wij aan de slag en bezorgen wij u op korte termijn een waardebepaling. Met onze specifieke knowhow in deze materie, zijn we het geschikte bedrijf om ook op dit domein aan uw noden tegemoet te komen.

ADVIES in bedrijfsvastgoed
ADVIES in bedrijfsvastgoed

Naast het bemiddelen en het waarderen van bedrijfsvastgoed, is CREAS Bedrijfsvastgoed ook dienstverlener voor advies op maat voor al uw bedrijfsvastgoed. 

Zo kan u bij ons terecht voor een specifieke zoekopdracht bij moeilijke huisvestingsvraagstukken.

Wij verlenen eveneens accuraat advies bij de bouw of aankoop van een project.

Immers, door de vele transacties dat we hebben begeleid in het verleden weten we als geen ander de markt perfect in te schatten.

MAATWERK in bedrijfsvastgoed
MAATWERK in bedrijfsvastgoed

CREAS Bedrijfsvastgoed bewijst haar polyvalentie door maatwerk aan te bieden.

Binnen onze dienstverlening gaan we op zoek naar oplossingen op maat van uw specifieke noden inzake huisvesting of (de-)investering. We gaan steeds marktanalytisch te werk en  reiken u de best passende oplossingen.

Het pad naar de juiste oplossing op maat kan leiden naar een specifieke vastgoedtransactie op uw maat, naar het aantrekken van mogelijke (co-) investeerders, naar een optimale (de-)investering in bedrijfsvastgoed.

Ook de begeleiding bij sale & lease-back operaties zijn mogelijk.

RECONVERSIE van vastgoed
RECONVERSIE van vastgoed

Wanneer vastgoed niet meer kan aangewend worden voor het uitoefenen van een hedendaagse activiteit kunt u een beroep doen op CREAS Bedrijfsvastgoed.

Wij hebben de juiste oplossing in petto om uw pand optimaal in de markt te zetten.

Ook in dit domein kunnen wij buigen over tal van realisaties.

Tijdens een vrijblijvend gesprek lichten wij graag onze werkwijze toe.

CREAS Bedrijfsvastgoed Professional Property Providers since 2001
Onze dienstenCreas weet raad wat vastgoed betreft

Vragen of op zoek naar meer info?

blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het bedrijfsvastgoed.