U biedt aan?
U biedt aan?
CREAS Bedrijfsvastgoed begeleidt u van A tot Z

Onze goede relatie begint met een constructief gesprek waarin wij uw verwachtingen bespreken. Uiteraard staat u hierbij centraal. Onze medewerkers geven u tijdens dat gesprek al heel wat nuttige informatie.

Tijdens of kort na dat gesprek bereiden wij een prijsraming voor. Een juiste prijs is immers van cruciaal belang voor het welslagen van de opdracht. Bij een akkoord over de prijs bespreken wij verder met u onze opdracht. Wij werken steeds met geschreven opdrachten die op maat worden geredigeerd. De basis is een “no cure no pay”-principe.

Standaard wordt de nodige publiciteit voorzien. Dit zowel op de locatie zelf als via het internet en/of de geschreven media. Wij verrichten de nodige opzoekingen en stellen een degelijk commercieel dossier samen. Voor specifieke dossiers ondernemen we gerichte acties zoals onder andere het opzetten van een mailing.

CREAS Bedrijfsvastgoed zorgt daarbij voor:

  • Een continue rapportering naar de opdrachtgevers. 
  • Een volledige beheersing van uw dossier. Op die manier kunnen wij potentiële kandidaten perfect informeren en bijstaan bij eventuele bezoeken.
  • Een grondige beheersing van uw dossier is eveneens van groot belang bij de begeleiding van de onderhandelingen. 
  • Bij het finaliseren van uw vastgoedtransactie redigeren wij de nodige documenten. Denken we hierbij aan een verkoops- of huurovereenkomst.

U zoekt?
U zoekt?
CREAS adviseert en ondersteunt u van A tot Z

Een goede zoektocht begint met de inventarisatie en analyse van uw noden. Door onze specialisatie en ervaring kunnen wij u hier perfect bij helpen. Een bezoek aan uw huidige werkomgeving om uw noden perfect in te schatten, behoort tot onze service!

Dankzij onze uitgebreide portefeuille kunnen wij u steeds een sluitend en allesomvattend aanbod voorstellen.

U kunt steeds rekenen op een deskundig advies tijdens de bezoeken aan de verschillende panden.

Ook bij de zoektocht naar een gebouw op maat helpen wij u met de keuze van de juiste investeerders/promotoren. De focus zal steeds liggen op het nemen van de juiste beslissingen vanuit een comfortabele positie.

Wij zoeken samen met u naar een adequate oplossing.  Voor een verkennend gesprek kan u ons steeds contacteren. 

U wenst een waardebepaling?
U wenst een waardebepaling?
CREAS schat uw bedrijfspand naar waarde

Het bepalen van de actuele marktwaarde van bedrijfsvastgoed is meer dan een simpele rekensom. Alle relevante aspecten moeten in rekening gebracht worden.

De situering  van het vastgoed is belangrijk, maar ook het gebruik, de functionaliteit en de duurzaamheid ervan. De status van het pand alsook de markt; ‘Is het pand verhuurd of staat het leeg’ of ‘hoe staat de markt ervoor’ zijn van wezenlijk belang.

Vastgoedeigenaars en banken die een realistische, marktconforme waardering van hun bedrijfsvastgoed wensen, kunnen bij ons terecht voor een ‘economische’ waardering in functie van de financiering of herfinanciering van een bedrijfsvastgoed.

Onze experts staan garant voor een onafhankelijke waardering van uw bedrijfsvastgoed. Elke waardebepaling wordt discreet en op vertrouwelijke wijze behandeld. 

Wenst u meer informatie over onze aanpak dan kan u ons steeds contacteren.

CREAS Bedrijfsvastgoed Professional Property Providers since 2001
Onze dienstenCreas weet raad wat vastgoed betreft

Vragen of op zoek naar meer info?

blijf op de hoogte van het laatste nieuws in het bedrijfsvastgoed.